Anotace: když se zamiluje mladá holka, je to krása, když se zamiluje vdaná (trochu starší :-) ) ženská, je zaděláno na tragédii :-)
není to jednoduché...a ty promlčený lásky ještě dlouho bloudí srdeční krajinou...;)
22.02.2008 18:54:00 | Severka
Docela lehoučká báseň, dobře se mi četla, má své jistě kouzlo a hlavně myšlenku.
22.02.2008 18:25:00 | NikitaNikaT.