Ideální svět
Anotace: vznik 2008 22.2. 19:15 xD
Všechno špatné,
vezmu do dlaní,
zakopu do země,
ať už mě neraní...
Smůlu tu zahodím,
daleko za sebe,
ať zase, můžu se,
podívat na nebe.
Nenávist zahrabu,
pod listí spadlé,
okolí zaleju,
ať vyroste zvadlé.
Zlá slova roztrhám,
první i poslední,
spálím je na uhel,
ať dál už mě neraní...
Přečteno 567x
Tipy 9
Poslední tipující: januve, Pastička, Norlein, Kozoroh 1, Agnees, FETKA
Komentáře (3)
Komentujících (3)