Ego
Anotace: plamen žhnoucí, spalující vše...
Šťasten jen pro bolest cizí,
kdysi láska, zrada ryzí,
jdeš dál po krvavé vizi,
přátelství je dávno cizí,
než prožiješ první krizi,
milující v dáli zmizí...
A co Ty, človíčku,
s úsměvem na líčku...
Potýkáš se s chtíčem v běhu
či nasloucháš svému egu?
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Borecká, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)