Křídla z parafínu:
Křídla z parafínu:
Stojím na kamených schodech pohlcena vším.
K nohám mi dopadl anděl.
Prý padl ,aby pomoh mi.
Křídla měl bílá ,jak parafín.
I když jsem je neviděla ,věřím jim.
Pověděl mi ,že padl pro lásku svou
Tak jako spoustu lidí s počtem pro neurčitou.
Ronili jsme tam na těch schodech slzy oba.
Objímajíc se.
Prosíc Boha.
Prosíc o to ,aby řekl kam odešli.
Těším se na další shledání…
Přečteno 291x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, om tat sat, Norlein, CHoKoLaTeKiss, toužím.jít.dál, UNDEAD, Cassandra, Dominik Elbl, Simísek, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)