Anotace: Štěstí, lásku a barák na Tahitech...ale to sem nepatří...
a všechna přání splnila se..
rybička zlatá pluje (ony to rybky mají tuze rády)
zas září..štěstím v plné kráse
a ukusuje lásku..(tu z toho srdce z čokolády)
a vubec .o)
02.12.2008 19:57:00 | Bean
Tady nejspíš kráčel/a zeměplošský Smrť/ka.
Lidi, co vám to udělal/a s hlavama?
Co si vážně přeješ?
13.04.2008 23:11:00 | jehlaspichlas
taky někdy takhle mlsám...
10.03.2008 19:42:00 | Trdlo
"Hlouběji než ke hrobu, už nikdy neklesnu" ... :D To je dobrý ... taková morbidně filozofická tečička
28.02.2008 15:00:00 | Epona