Jarní vítr

Jarní vítr

Silný jarní vítr
ve mně vyvolal
srdce mámení.

Nasávám lahodný vzduch,
cítím zbytky sněhu,
míza v mém srdci proudí,
chci prožívat něhu.

Sýkorky na větvích
jemně laškují,
hnízdečka lásky
si spolu stavějí.

Do přírody, mezi lesy,
pozorovat růsti mech,
pod balvany,v lesní tůňce,
je život plný změn.

Patří to také k jaru,
potkat k sobě ideál,
probouzeti se po ránu,
nezjišťovat, že jsem sám.

Láska a život
k sobě patří,
vykročme novými cestami.

Vždyť to, co nám osud chystá,
je stále ještě před námi.
Autor devcatko z jetele, 23.02.2008
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Taog, jerabina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Keď ucítim prvý jarný ,,veter,,
začínam párať zimný sveter...

01.03.2008 08:15:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel