horečka
Anotace: možná nedává tak docela smysl, ale mně se to včera stalo
-
Tu noc, která dala život zvukům
pro než v světle není místa
/práskutí dveří v mrtvém luhu
nahrbený list drásá asfalt
tajná řeč větví javoru/
Tu noc, kdy se vlaky střetly ve stanici
ale touha cítit
zoufale bijící strojky v nitrech krysek
které jimi prolézají
je donutila vydat se zpět po vlastních trajektoriích
Kdy Zem vrhla svůj stín i do očí všech
kteří netušili
že může být vržen potmě
Nesmíš zaváhat
Další možnost přijít o rozum
už přežít nemusíš
-
Přečteno 348x
Tipy 17
Poslední tipující: A. V. Nýmand, ziriant, Emily Winnacott, Karmínka, maena, Rayzz, colorka, Michal Kvido, 0-0, Sarazin Faestred, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)