Ve vesmírný družici
Anotace: Ještě před horama...
Ve vesmírný družici
Až najdete
tu dokonalou planetu,
kde se lidi maj rádi,
kde je ideální počasí,
kde neexistujou starosti
a tak vůbec
neříkejte o tom
proboha lidem.
Protože by tam
všichni chtěli
a kdoví proč,
tyhle místa bejvaj děsně malý
a já bych
tam stejně nechtěla.
Protože to by
pak nebyl život...
Přečteno 397x
Tipy 16
Poslední tipující: cevert, Lisa.Ginmi, Simísek, Dračičák, Danah, Erion Fate, just me, WAYWARD, Psavec, ona, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)