:) ...souhlasím, také bych nenašla Tvé verše, pohybovala jsem se jen v jedné sekci - smutné a tam dávala tipy, Ty si je však také zasloužíš, máš moc pěkná dílka ...
23.02.2008 21:21:00 | toužím.jít.dál
Ahoj,kdybys mi nenpsal milý komentář, neobjevila bych tvé verše. Četla jsem je všechny, jen prosím, abych ti mohla dávat své tipy bez kometářů, protože bych se msuela opakovat. Ano, tvá práce se mi líbí, je krásná, psána srdcem, psána zralostí úžasnou invencí. Budu tě číst.
23.02.2008 20:37:00 | Maura