Touha..
Anotace: Trápení... a tak co nechci mít.
Snad každý člověk po něčem touží,
třeba jen,aby zmizelo vše,co ho souží.
I já mám touhu svou.
( I když pro někoho možná hloupou)
Toužím a stejně touží každý
budeme se soužit na vždy.
Pokaždé se něco najde,
Třeba....
....když jen slunce zajde.
Komentáře (1)
Komentujících (1)