O snění...
Pocity slasti
s prožitky strasti..
Bloudí mým tělem
jako šíp s jedem..
Falešná představa
je co mě napadá..
Zbloudile vypadá
zbude zavřená..
Spánkový skřítci
malý pomocníci..
Vhodili k nohám mým
kouzelnou minci..
V dlaních ji ukrývám..
O krásnu přemítám..
Do snů se podívám..
V peřinách usínám..
Za víčky už je tma..
Měsíční světlo-tma..
Ukládám své city
v příjemné pocity..
Z tichého snění
bývá i krásné probuzení...
Přečteno 355x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, SummerRein, Bíša, carodejka, Danah, toužím.jít.dál, Taog, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)