Kolotoč
Bolíš mě.
A tušíš proč?
Nekonečný kolotoč.
Kolotoč všech protikladů,
co předvídá velkou zradu.
Tvůj úsměv na tváři milé,
můj pláč v duši shnilé,
se mnou Tvé strávené chvíle,
moje srdce těžce provinilé.
Tvá lehká hlava, starosti žádné,
můj těžký spánek a myšlenky zrádné,
čekám, kdo první z nás dvou padne,
naše poupě nekvete, ale vadne.
Slíbený polibek, ale ne dnes,
tiché výkřiky do nebes,
výkřiky do srdce, štěkne pes,
vítr má slova však odnes´.
Neslyšíš, co šeptám nebesům,
otázka, jak dlouho to unesu,
ukážu Ti veškerou noblesu,
srdce své spálím a prach roznesu...
Přečteno 281x
Tipy 13
Poslední tipující: Martinecka23, Kozoroh 1, Danah, jedam, toužím.jít.dál, WAYWARD, Bíša, Šerák
Komentáře (6)
Komentujících (6)