Proč se neprobouzíš?
Přemýšlíš?
Toužíš?
Sníš?
Jaké je pak probuzení?
Budiž ti přáno,
aby bylo takové,
jaké si jej vysníš...
První láska, hlava plná snů
sluneční brýle na cestě růžových dnů
První stíny, brýle sundáš
přemýšlíš, zda je někdy opět nandáš
První chyba, slzy v klíně
hlavu zvedáš, tělo líně
Tak proč se jenom neprobouzíš!
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: dva, Monsignore, Isabela - Easynka, Martinecka23, Danah, Michael František, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)