Zivot
Anotace: nazev je jen povrchni zalezitost... zalezi na obsahu...?
Na tváři světa lidstva kal,
V srdci Boha pustý žal.
Tak daleko, cesta ubíhá,
Tak daleko, je duše tvá.
Stezka nářků v dalekých pustinách,
Vine se jak had, po polích, v křovinách.
Střípky snů, střípky zapomnění,
Kousky duší v oceánu životů pění.
Jak v gladiátorských rvem se hrách,
Není místa pro lásku a ani strach.
Tak daleko, andělský chór zaznívá,
Tak daleko, kam jen smrt chodívá.
Zlomky zlata, moci, pokušení,
Ve snech žití, noční bdění.
A osud o každý život v karty hrál,
S Ďáblem co se jeho prohře smál.
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Já Esther Ruth, dream in emptiness, Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva, labuť, WAYWARD, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (3)
Komentujících (3)