Rozjímání...
Jak žába na prameni
sedí v mé duši bdění
a brání vstoupit
příjemnému snění..
Jak ruce od popela
cítí se duše těla..
Tak nechtě umazaná
krčí se zmatená..
V srdeční krajině
hrají si nevinně
city tam na špíně
trhají mě..
S konečnou jistotou
poznávám pravdu svou..
Tu černobílou
ač není mou..?
Obracím dlaně
dívám se na ně..
Chtěla bych postavit
do ráje saně..
Přečteno 343x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Taog, 0-0, pavlis, Princezna.Smutněnka, Spadlá z nebe, Cassandra, Psavec, vodnař, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)