Anotace: ***
Slova jak šípy okřídlené
na srdce prudce míří mi,
hlavou proud myšlenek se žene,
chviličku pokoj nedá mi!
Prach jsem a v prach se obrátím,
stejně tak všechna přání má,
nic prostě nenadělám s tím,
smůla mi v patách kráčívá..
Tak jako bájný Sysifos
začínám neustále znova,
osud mi schystal krutý los,
kdo před údělem svým se schová?
12.03.2008 19:09:00 | Kozoroh 1