Vrah
Ať je tvůj nůž
nožem mým
v mém těle zabořeným
Ať je kulka z tvé pistole
kulkou mou
ve spánku zanořenou
Ať je tvých prášků na spaní
hodně v mé dlani
a voda na zapití
v mém hrnečku s kočičkami
Ať je tvůj provaz
kolem krku mého
a ať utahuješ smyčku
Vyjde ti to nastejno
jestli uděláš tohle
nebo to, jak mi ubližuješ,
miláčku...
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen, Psavec, Šerák, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)