Anotace: a ne.. a ne a ne..
Sbírka: Lehce neveselý přístavní věci, Lehce neveselý přístavní věci,
bezchybná... stejně jako u několika dalších tvých kousků mi svévolně naskočil idiotskej úsměv obdivu na tím, jak dokážeš myšlenky do veršů "řezat od podlahy"; vypadá to potom tak lehce...
08.04.2008 16:48:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Poslední sloka je nádherná, tak nějak jsem si ju vztáhla na sebe ..., jako bych tou hadrovou panenkou na chvílu byla já, zvláště po nocích.
24.02.2008 12:17:00 | NikitaNikaT.