lizatko
Stretla som ženu,
Postaršiu,
Zvráskavenú tvár a
Sivý kabát – snáď,
Čo je zakrýval plecia.
Vrazila do mňa
A v ruke mala
Lízatko – to sladké,
Jahodové,
Čo kupoval si mi,
keď bola som
malé dievčatko…
viem, schovávala
som sa pod perinu.
…pred tou ženou, čo nevyzerala sladko,
(Ale v ruke mala moje lízatko)
Přečteno 303x
Tipy 14
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Franti, Danah, kavec, /cnz/, motáček, WAYWARD, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)