Myslim, ze alespon trochu vim, jak se citis. Ale myslim, ze Ti urcite doslo nebo dojde, ze on tohle vsechno vedel a vi, stejne tak jako Ty vis, ze on mel rad Tebe...
25.02.2008 16:48:00 | Franti
Velmi smutná báseň, ale věřím a přeji, aby jednou vstoupil do Tvých snů.
24.02.2008 17:14:00 | NikitaNikaT.