Anotace: Už tu jednou byla. Tak nevím - Snad jen /boku mo itsukaha warau kara/ Jedna paneláková noc, nemohla bych tam bydlet.
já.. nevím. odpusť. ano, taky jsem se párkrát octla v paneláku. ale... vyjádřit své dojmy jako ty... neumím. je to úžasné. ó...
11.03.2008 18:16:00 | Já Esther Ruth
jsi další, u koho si můžu s jistotou zatrhnout fajfku "třída poezie, která mě oslní, ale bude vždycky o patro výš"... kdybys teď slyšela nějaké plácání, tak to tleskám :)
10.03.2008 22:47:00 | drsnosrstej kokršpaněl
neco v tom je..kdyz bezis po schodech a tam se vali vune kafe...a spousty taju po kterych to dobry den musi znit vzdycky jinak..nevim,byl to muj zivot..muj panelak´s life..a bylo to vlastne bomba..
jinak skvela basen..moc se mi libi!!
10.03.2008 20:01:00 | veronika