Pozdrav do tmy
Anotace: ...poslední vyznání s touhou konců....
Sbírka:
Na rozloučenou
Posílám ti pozdrav do tmy
moje lásko ztracená.
Posílám ti pozdrav do tmy,
náš svět si rozdrtil kolena.
Do nočního nebe vyklovala sova díry
a ze srpku měsíce
se spouští Paganini
na notách slavičího trylku
v únorových závějích
Ach bože, vem si mou lásku!
Ať ďábla přejde smích!
Ach bože padám ti do mraků!
Zamrzlá srdce odjíždí na saních...
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, Mácha, Fauna a Flóra, Bůchví..., WAYWARD
Komentáře (0)