Anotace: Vlastně si nemám na co stěžovat - žijeme si v Evropě jak prasata v žitě ... ale stejně ...
hodně silné dílko. bohužel dnešní doba je tak šíleně uspěchaná, že se jen těžko zpomaluje, zvláště z tak vysoké rychlosti - hrozí smyk!
08.09.2008 20:11:00 | Faileen