Noc
Anotace: miluju noční procházky a noc samou.
Stará,elegantní dáma,
v krásných,černých šatech.
Tiše se vkradla,
pod mojí tužku.
Je všude kolem.
Za skříní za okny,
i pod psacím stolem.
Přišlo s ní ticho.
To hluboké,nádherné ticho.
Ožívají hvězdy,
malé tečky na obloze.
Jen lehký vánek,
líně se motá venku.
Chci lehnout do trávy
a trpkým vínem naplnit sklenku.
Užít si klid,hvězdy a vánek.
Je krásná noc
ten nejlepší dárek.
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: colorka, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)