Úniky
Anotace: slíbil mi, že přijde za dvě hodiny... no a přišel
Za dvě hodiny
krouživé niterné pohyby
podvody s kouskem světla
tepla při zemi
při těle a při bohu
přísahám a slibuji
neuvěřím slovu
z jeho úst
z jeho hlavy
Ostré jarní nebe
sleduje
směr úniku
pod kola tramvaje
sleduje
dav budoucích smrtelníků
Sleduje
kousky nebe
spadlé na zem
v prostoru a křičeli
s němými ústy
pokroucené pohyby
úsměvy
Postavy se chechtaly
jsem tady nebo nedokončená
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Cassandra
Komentáře (2)
Komentujících (2)