Noční .....
Noc je brána otevřená
a voní ....
jak plody dozrálého manga ....
Naše těla rozpálená
tančí ....
tančí spolu v rytmu tanga ....
Taju jako jinovatka
pod všemi
těmi horkými doteky ....
Ano, já to vím ,
možná že
láska nevydrží navěky .....
Vnímám tvůj dech-
prolévá se
rozpálenou noční tmou .....
Já miluju chvíle,
kdy srdce
jen v jedno slitá jsou ....
Tak sevři mě ještě
ve svém
krásném silném náručí ....
...šeptej slova
co touha
vyslovovat naučí .....
Loučíme se ....
odcházím
a pláč dnes může zůstat stranou....
vždyť jdu jen do snů ....
tak ráno, lásko
nashledanou ...
Přečteno 308x
Tipy 20
Poslední tipující: janewe, Štěpina G, S..a, Bíša, WhiteSkull, ona, Martinecka23, Pavelpaja, Psavec, Lorraine, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)