Smrt milované osoby
Anotace: ...život někdy bývá krutý...
Další smutná zpráva
potkala srdce mé,
má milovaná teta-
odnesli ji andělé.
Byla to ta,
která nás tehdy seznámila.
Byla to ta,
která mi dala nejlepšího kamaráda.
Teď už jsou ti dva jistě spolu,
a na náš osud-dívají se dolů.
OTRAVA:
Vzala mi před léty kamaráda.
RAKOVINA:
I má teta ji bohužel měla...
Komentáře (0)