Chci a nechci
Nechci být nebytím,
nechci být básníkem,
nechci být zabitím,
nechci být vojákem,
nechci být otrokem,
nechci být samoten.
Chci se stát životem,
chci se stát prorokem,
chci se stát člověkem.
Jsem k tomu ochoten.
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: pavlis, maena, Isobel, SWEET13
Komentáře (1)
Komentujících (1)