v tahu
Anotace: když jaro leze na mozek
v metru sněží
po kolejích teče Vltava
a rybáři sedí
za bílou přerušovanou čarou
na první papírovou loďku
chvíli postepuju
a svezu se s ní na konečnou
něco stojí ve vzduchu
nostalgie světle modré barvy
z dávno pohřbených křečků
dětství je v tahu
fantazie nevidí za roh
a ty ještě žiješ
o chlebu a vodě (z Vltavy)
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: simsa, maena, Psavec, PatriceB, Martanka
Komentáře (2)
Komentujících (2)