Sedím tu sama
A?
v koutu čekám na tvou zprávu
na další popravu
plnou výčitek
a hlasitého neštěstí
svěřením mi je jen můj smutek
který zadrtí mě hlouběji do toho klestí
co jsi mi popřál k hezkému dni
a než na to přijdeš
že jde to i snadněji
moje štěstí dál klameš
svojí "touhou"
mojí denodenní noční můrou...
Přijde mi..že každé slovo je (oprávněně) na svém místě..(na poezii) jsem opravdu náročná..ale tvoje není plytká ani omšelá..je trefná a jde hlouběji..talent? že by?:)..když pomineme onu "životní zkušenost"...