Anotace: I kdybych měl pro tebe zemřít
Jo znám to trápení
zůstat sám a zoufat
v životě horšího není
a pak ožít a začít doufat
Jak vyskočit
a smířit se s osudem
co svět světem stojí
nikdo neporadí
a věčně tady nebudem
14.06.2008 15:17:00 | SZN
Krásně se mi čtou tvé řádky,
ale pachuť stále trpká je,
ty čekáš, že mě oblouzníš,
a já se ti vzdám bez boje...
Cestu svou sis dávno zvolil,
nechápu tvé jednání,
moje srdce celé skolil,
nechal mi jen zoufání....
Věřím, že sis vybral dobře a že budeš se Sylvou šťastný...
25.02.2008 17:50:00 | Black*Death