Anotace: úplně kraťounká básnička...ale tak někdy i pár slovama se dá říct hodně
je to krásná myšlenka...a myslím,že tohle prožívá hafec lidí...i já to prožívala, trochu jinak ale prozivala...vsak zivot jde dal..a i kdyz jsem se z toho porad nevyhrbala...nejak se to zvladat musí..tak držim pěsti!!!a říkám krásné dílko..
13.03.2008 21:30:00 | KLARISA
mám stejné otázky, jaké jsi ve své básni pokládala...
občas to tak holt je...mít rád vs milovat...a nic proti tomu nezmůžeš...
27.02.2008 14:12:00 | 0-0
Je to moc pěkný...Taky jsem měla v hlavě podobný pocit...ale naprosto zbytečně
26.02.2008 16:44:00 | come-past
teeda, ty se nezdáš..sice to pisu jen sem,ae ty basnicky jsou fakt pekny...to bych do tebe nerekla...i tady je videt jak jsme kazda jina..:-)
25.02.2008 20:30:00 | sh@rusk@