Tak to mi řekni má milá,
co bys tak si přála?
Má být malý, tlustý, tenký?
Má nosit slipy nebo trenky?
Černovlasí, slepí, hluchý?
Může mít vlastně ňáké muchy?
Přehršle jich v kotli míchám.
Co že? Co to?
Já už nějak nedoslýchám.
Cos to řekla na tu dálku?
Neslyším tě.
Jakou pálku?
Já myslel mužského...
No tak dobře, posílám tu kárku…
Mávám….
25.02.2008 21:22:00 | kouzelníček
tak to je síla!
http://youtube.com/watch?v=qA075zD7fls&feature=related
25.02.2008 19:50:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
když spadneš, tak jedině s úsměvem na tváři - víš přece, že tu pořád budou lidi, co tě zvednou a podrží, kdybys chtěla zase padat :)
25.02.2008 19:49:00 | stmivani.na.lepsi.casy