Anotace: ......trochu pozměněná ......snad se vám bude líbit ...:-)
Sbírka: Život
Jako bych viděl úsměv Tvůj
a cítil kávy aroma,
je krásné býti zase svůj,
pro lidi i jen na doma...
Je krásné cítit v duši klid
a radovat se z žití krás,
umět to verši vyjádřit
a býti optimistou zas!
27.02.2008 01:06:00 | Kozoroh 1
hrnek kávy..
a vychladlé okamžiky..
co se zahřály
novou kávou..
(přidal bych trochu rumu .o)
26.02.2008 21:07:00 | Bean