Říkáš, že mě ráda máš,
jak znělo by to sladce,
škoda jenom přeškoda,
že nevěřím pohádce.
Láska kamsi zmizela,
falešná jsou tvá slova,
už jednou jsi utekla,
nechci to prožít znova.
Šetři slzy, neplakej,
můj cit už zmizel v dáli,
až milenec prchne ti,
poznáš jak zrada pálí.
...lásku, co láskou nebyla ,
nepřikouzlí žádné abraka ....
i já už dávno pochopila,
že princové jsou na draka :-))
a roboti radí - těm nevěrným je nejlepší namíchat CYAnkáli .....:-D
25.02.2008 22:10:00 | pavlis