Snít
Anotace: Jak rád člověk sní...
Spát,ani nedýchat.
Spát a poslouchat jak tichý dokáže být svět.
Spát,přemýšlet,proč někam pospíchat?
Spát,snít,z reality uletět.
Snít,okolí nevnímat.
Snít a zavírat oči.
Snít,plesat,své myšlenky podpírat.
Snít a být na obtíž noci.
Komentáře (0)