hm
Anotace: neim co napsat jen doufám že jsi to aspoň někdo přečte!
koukal jsem takhle z okna
držel wisky a pil do dna
holka mě nechala
a já sem sám
druhou šanci mi nedela
pistoli k hlavě jsi dám
zmáčknu kohoutek a bude konec
můj život jde z kopce už zvoní zvonec
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (2)
Komentujících (2)