Čokoláda s mandlemi
Anotace: Pro mě tak trochu experimentální tvorba... :o)
Tmavá hořká čokoláda,
s mandlemi,
mám ji rád a máš ji ráda.
Schována vášen za úsměvem,
včerejším,
listuji života leporelem,
tvým.
A stejně jak mandle je schována,
s úsměvy,
i ty se mi vytratíš do rána.
Však dnešní už víno je na stole,
červené,
připíjím lásko má na Tvoje,
proměnné
žití.
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Stoneman, Isobel
Komentáře (0)