Být delfínem
Anotace: zní to jako blbost, ani se to moc nerýmuje, ale když už jsem to napsala ...
Stát se na malou chvíli delfínem.
Láskou, inteligencí a volností být opojen.
Delfín jen jednoho partnera má.
Celý život je to dvojice věrně svá.
S rozumem nikdy neni v koncích.
Vyzná se, i když se okolo děje tolik věcí.
Volnost v načechraných polštářcích vln.
Živote, být jako delfín mi na okamžik splň.
Komentáře (0)