Jo jo Levandulová! Vládneš slovem, vyvoláváš obrazotvornost a já asi i přes můj momentální chřipkovatej hrůzostav vezmu barvy a půjdu prznit plátno, který tu mám natažený už tři dny... Díky! Mám to!!!
28.02.2008 20:10:00 | Glooaming
Někdy je lepší pokusit se bloudit...než na místě stát...
třeba pak někoho potkáš...a ve dvou jde přece všechno líp;)
26.02.2008 10:48:00 | Severka