Měsíc
Měsíc je v úplňku
Trochu se mračí
Polínko k polínku
V ohni krb svačí
Víno jsme vypili
Zbyla jen voda
Vzpomínky zabili
Měsíc svit prodal
Kašpárek v koutě
Se jen drze šklebí
Můry už zvou tě
Na cestu k nebi
Poslední opilí
Pod okny křičí
Tramvaje ztratily
Výhybky s klíči
Měsíc je v úplňku
A noc tak dlouhá
V posledním polínku
Shořela touha
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Psavec, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)