pláču
Anotace: zklamání bolí. Strašně.
Kupuju vstupenku na stání
Do první řady
Tvýho srdce
A pak přijdeš a řekneš
„Máme vyprodáno“
a já pláču
a krásný vzpomínky
přivážu na řetěz
a biju je tak dlouho dokud
nevykrvácí
a pak pláču
nemůžu
za to
že neumím
odpouštět
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Isobel, Herjann Skald Vargstjern
Komentáře (2)
Komentujících (2)