Navěky
Navěky stalo se slovo poprvé,
a slovo NE, nezná paměť má.
I bez brýlí je všechno růžové,
jen když čas nás dva prolíná.
Dotekem zahřeješ studená místa,
objetím poskytneš bezpečí.
A mě se bez tebe, tak hrozně stýská,
poprvé vím koho jsem, čí..
Zůstávej se mnou, napořád, navěky,
zakaž můrám zlým, se mi zdát.
Ať z života mého, vymizí útěky,
ať s pocitem, že mě máš rád ..
udělám každičký krok ..
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: cevert, d---, excited, Psavec, WhiteSkull, Dračičák
Komentáře (4)
Komentujících (4)