Nesoulady s životní podstatou
Anotace: Tak trochu jsem v tu chvíli proklínala jednoduché lidi, co mě odsuzují za lásku k životu a přírodě.
Ze soumraku lží lidí,
ztrácím svůj směr,
který mohl znamenat lásku k přírodě.
Z mrtvých těl snad vstát?
A výsměch znamenat?
Že zas žít dle ostatních mám?
To raděj budu já!
A nebudu zapadat...
...mezi ohavné řady radících blbců.
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Danah, Severka, Romana Šamanka Ladyloba, FATA MORGÁNA, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)