Odpusť
Anotace: - Ledové víno -
Sbírka:
Toaleta
Odpusť
Všechna ta příkoří
(ani nevím kde se vlastně vzala)
Zbloudilí holubi
dávno ztracených cest
Vlastně ani nevím
odkud jsem šel
. . . a kam . . .
tu zvláštní pouť bez cíle
Odpusť
ozývá se . . .
Odpusť prosím . . .
Bylo to tápání životem
na cestě tam
co říkává se domů
Bláznivě svržená kotva
opilý námořník . . .
na koni
Bestseller minulosti
S vyříznutým srdcem
pobíhal po dvorku
jako bezhlavá slepice
Občas se ozval potlesk
bláznivého publika
než před půlnocí
dali vyklidit lokál
a zabavili jeviště
Odpusť mi prosím
Prostě jsem se pro Tebe
. . . nějak nevyvedl . . .
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, Marfuša, Lota, spare
Komentáře (2)
Komentujících (2)