Funus
Anotace: - Žalmy -
Sbírka:
Žalmy
Dávno zapomenutý pláč
Bolest
poztrácená po trnech růží
Podivný
vlezlý strach
Třaslavé listí myšlenek
opadává
Tichou hrou na neznělé struny
zastírám stesk
Part bez not
Part bez osnovy
Zkrvavený soumrak se ukládá do rakve
V červeném šeru hledám správný verš
Našel jsem jen pár tablet aspirinu
Funebráci jdou na jedno do hospody
Takový to byl jednoduchý funus
Pohřbívali den . . .
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)