Připadá mi
Anotace: - Žalmy -
Sbírka:
Žalmy
Připadá mi vhodnější mlčet
Nač zbytečné řeči
Do dlaně smetu drobky slov
Naslouchám tichu v sobě
Odněkud ozve se zaskřípání
Někdo omylem otevřel dveře zítřků
Po večerním nebi přelétají kachny
Spěchají
aby nezatměly
Nač zbytečné řeči
Připadá mi vhodnější mlčet . . .
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)