Je zle!
Je zle! Zase jsem se zasnil
Stočil jsem pohled do purpurových vod
držíc svůj tvar díky vězení ze skla
Říká se, že právě tam je pravda
Ale kdo ví jestli to není lež?
Je zle! Zase civím do prázdna
Kam jinam asi měl bych zírat?
Strop není zajímavý, podlaha jak by smet
Navíc mám problémy s krční páteří
A věřte. To mi za to nestojí
Je zle! Zase jsem přemýšlel nahlas
Radši si zacpu pusu lahodným douškem
Na něco zhebnout přece musím!
Ať je to chlast, láska, nebo infarkt
z té naší politické manéže
Zase jsme skončili u politiky
Je zle!
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Yukki, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)