Pro Tebe
Anotace: Muž kdysi dávno žil. Byl dobrý, měl hodně přátel a přece byl sám.
Jsi neznámý stín za slunečními paprsky
Opuštěný a bez tváře
Natahuješ ke mně dlaň v němé prosbě
Kape ti z ní krev
Za nás ti ji probodli
Živé kapky mísí se v prachu
U nohou matky zanikají
Bolestí ruce napjaté
Z probodeného boku krev a voda
Jako víno z kalicha
Ocet vpíjí houba
Kdysi přátelé, teď už ne
Jen zhouba zbyla po lásce
Byls jedním z nás a přece víc
Proto jsme tě ukřižovali
Odpusť…
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Psavec
Komentáře (0)