22an
Láska kterou cítím,ta co patří jenom tobě,i když mé srdce rozpulím,tak ty půlky ti patří obě.Nevyměnil bych tě ani za nic,to bych radši skončil v hrobě,protože já tě chci čím dál víc,teď zas zrudnu a usmeju se hloupe.:-Dtakže posílám ti pusinku,a přimáčknu tě k sobě,teď reknu ti novinku,stýská se mi po tobě.
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: vlcatko
Komentáře (0)